مریم باباولدینی، نایب قهرمان کیک‌بوکسینگ جهان درگذشت + علت فوت دختران هاکیِ ایران، نایب‌قهرمان آسیا بلاتکلیف مثل تیم قلعه نویی | دفاع شکننده و خط حمله نابسامان نتیجه و فیلم خلاصه بازی فرانسه و اسپانیا در لیگ ملت‌های اروپا(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| زیباترین ماراتون سال! نتیجه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی+ ویدیو گل(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| شکست زشت! ویدیو| خلاصه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی(۱۵ خرداد ۱۴۰۴) برگزاری مسابقات تنیس جایزه بزرگ هزار امتیازی آقایان کشور در مشهد از فردا (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) حذف مرادمند و نیک‌نفس از استقلال! نارضایتی هواداران استقلال از عملکرد جویباری قایدی ۳ هفته دور از میادین دعوت از ۲۸ بازیکن به سومین اردوی تیم ملی فوتبال بانوان تاج: از وضعیت فعلی داوری راضی نیستم رامین رضاییان با استقلال تمدید خواهد کرد؟ والیبال ایران قهرمان جام کاوا شد مذاکرات استقلال با گولیسیانی مثبت است النصر به دنبال هم بازی طارمی
سرخط خبرها

فتح الله زاده دروضعیت خروج ازاستقلال| می‌دانست پول نیست نمی‌آمد!

  • کد خبر: ۱۳۷۷۸۹
  • ۱۱ آذر ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۷
فتح الله زاده دروضعیت خروج ازاستقلال| می‌دانست پول نیست نمی‌آمد!
علی فتح الله‌زاده، مدیرعامل باشگاه استقلال بار دیگر به مشکلات مالی این باشگاه اشاره و اعلام کرده اگر از بحران مالی اطلاع داشت، نمی‌آمد.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، علی فتح الله زاده اعلام کرده اگر می‌دانسته شرایط نا مطلوب مالی دراستقلال حاکم است هرگز مدیریت این باشگاه را نمی‌پذیرفت. او گفته: «کدام آدم عاقلی چنین کاری را می‌کند؟ بیاید در جهنمی بیفتد که هیچ پولی ندارد، ۶۰۰ میلیارد تعهد دارد و ۳۰۰-۲۰۰ میلیارد هم باید دو هفته‌ای پرداخت کند.» اظهارات فتح‌الله زاده نشان می‌دهد که به شدت از وضعیت به وجود آمده در باشگاه استقلال دلخور است. او صراحتا به این موضوع تاکید کرده که اگر می‌دانست درحساب استقلال پولی وجود ندارد، هرگز چنین مسئولیتی را قبول نمی‌کرد. این صحبت نشان می‌دهد که مشکلات مالی در باشگاه استقلال به نقطه‌ای رسیده که هرلحظه احتمال دارد مدیریت این باشگاه دوباره دستخوش تغییراتی شود.

البته فتح‌الله زاده در تلاش است طی روز‌های آتی از بحران مالی عبور کند وباشگاه را به آرامش برساند، اما ادامه دادن با این وضعیت قطعا مشکلات بزرگ‌تری را برای مدیرعامل استقلال به وجود می‌‎آورد به خصوص اینکه آقای مدیراعلام کرده حتی اسپانسر‌ها نیز برای همکاری با باشگاه استقلال جلو نمی‌آیند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->